Green Common Pop-Up Store, Taikoo Place ArtisTree

To create a clean, natural and comfortable atmosphere for Green Common Pop-Up Store at Taikoo Place ArtisTree, we designed a wood tunnel with natural lighting. Tunnel geometry meets the portal entrance height and tapers downward as people walk through.

 

Natural light abundantly fills the shop, bringing with colours of nature, and shadows change throughout the day.

Tapered concrete tables to match tunnel geometry.

Category: Public

Year: 2020

 © 2017-2021 by littleurbanmountain design limited.

architecture interior design and art in hong kong / boutique hotel / house to interior design / social architecture / sustainable design

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • mail-symbol-grey-hi-200
instagram_logo_2.png
chi_logo.png